Intohimona

ulkoilmaelämä?

Unelmoitko elämästä ulkoilmassa?

Talvi

Jääkiipeilyn peruselementit ovat samat, kuin kalliokiipeilyn. Jääkiipeily perustuu oman kehon hallintaan, tekniseen osaamiseen ja lihasvoimin tapahtuvaan toimintaan. Jääkiipeilyssä käytetään koko kehoa. Lajissa ei niinkään ole kyse voimasta vaan teknisestä osaamisesta ja kehonhallinnasta ylös pääsemiseksi. Haastamme sinua kiipeämään jäällä! Sinä osaat jo kiivetä lumista ja jäistä mäkeä ylös, joten olemme varmoja, että olet valmis ottamaan seuraavan askeleen ja siirtymään jyrkemmälle jääseinälle. Talviset olosuhteet tuovat jääkiipeilyyn lisähaasteensa. Pakkanen paukkuu ja lumi tuiskuaa. Onnistumisen tunne on tämän takia monikertainen, kun palaat sisätiloihin kuuman juoman äärelle analysoimaan kokemusta.

Jääkiipeilyä voi tehdä Rukalla, Rukan hiihtokeskuksen ytimessä ja Suomen mittakaavoissa legendaarisessa Korouomassa, Posiolla. Rukan seinä on joka talvi omanlaisensa, korkeutta jääseinällä on noin 35 metriä. Korouomassa vesiputoukset jäätyvät paikoilleen ja jääputoukset kohoavat 50-100 m korkeuteen. Laji on siitä mielenkiintoinen, että jokainen talvi tekee jääseinistä erilaisia.

Luontevana osana toimintaamme on myös talvi- ja lumiturvallisuus. Liikumme niin jäällä kun lumellakin talvella ja palvelumme perustuu aina turvalliseen toimintaan. Me, Outdoor Passion Finlandin molemmat ulkoilmajuipit, Jussi ja Lotta kouluttaudumme ja päivitämme säännöllisesti omia taitojamme pystyäksemme tarjoamaan alan parasta tietoa ja taitoa seikkailuohjelmissamme. Vaadimme niin itseltämme, kuin myös yhteistyökumppaneilta samoja turvallisuuteen ja laatuun perustuvia arvoja.

Ehdoton ulkoilmajuippi lähtee myös talvella retkelle. Oletko katu-uskottava ja osaatko huomioida varusteet, sääolosuhteet, retkikohteen maaston ja reittivalinnat siten, että pystyt toimimaan turvallisesti? Oletko kiinnostunut talviretkeilyn saloista? Me järjestämme talviturvallisuuteen liittyviä kursseja tilauksesta.

Talvellakaan ei kannata jäädä sisälle jumittamaan. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle mukavan talvikokemuksen!

 

Suppailu

Rukatunturin vesistöt luovat upeat puitteet suppailulle. Peruskurssi, opastettu retki tai SUP-vuokraus.

Lue lisää...

Kalliokiipeily

Haasta itsesi kiipeilemään. Kiipeä vain niin korkealle kuin itse haluat.

Lue lisää...

Seikkailut

Luotatko? Syke nousee. Uskallatko? Keräät rohkeutta. Adrenaliini virtaa ja tunnet onnistumisen iloa!

Lue lisää...

Jääkiipeily

Jääkiipeilyssä joudut kohtaamaan itsesi lisäksi, lunta ja jäätä.

Lue lisää...

 

 

Hetkiä Sinulle

Hetkiä luonnossa ja Oulangan Kansallispuistossa. Opastettuja retkiä, lyhyitä ja pidempiä. Sinä päätät.

Lue lisää...

 

Talviretket

Lähde kanssamme nauttimaan arktisesta luonnosta ja talvisista maisemista.

Lue lisää...

 

4-vuokraus-ydinosaamisboxi

Vuokraamo

Tarvitsetko retkelle teltan? Kiipeilyvarusteita? Aina ei kannata ostaa kaikkia varusteita omaksi. Vuokraa omasi!

Lue lisää...

 

Lumiturvallisuus

Haaveiletko hiihtovaelluksesta, talviretkeilystä tai vapaahiihtoretkestä?

Lue lisää...