Intohimona

ulkoilmaelämä?

Unelmoitko elämästä ulkoilmassa?

Lumiturvallisuus

ARKTINEN RETKI KARVAPOHJASUKSILLA

Kokoonnumme ja varustaudumme toimistollamme, Hiihtostadionintie 1 D ja lähdemme yhteisellä kuljetuksella lähtöpaikalle. Arktinen retki alkaa kohti Rukaa. Tutustumme retken aikana perustaitoihin mitä tarvitsemme selviytyäksemme talvella takamaastossa (talviretkeily & lumiturvallisuus). Arktinen retki kestää koko päivän ja liikumme umpihangessa karvapohjasuksilla. Sinulla tulee olla hyvä peruskunto, mutta aloitteleva talviretkeilijä on tervetullut mukaan! Haluamme rohkaista kaikkia lähtemään ulos nauttimaan talven karusta kauneudesta. Ohjelmassa on myös hyvät eväät lämpimän nuotion äärellä. Palaamme lähtöosoitteeseen.

Kesto:  6-8 tuntia   
Ryhmäkoko:           minimi 4 henkilöä  
Hinta: 125 e / henkilö

 

ARKTINEN TUTKIMUSMATKA FT. TALVIRETKEILY & LUMITURVALLISUUS

Toteutamme tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisia talviretkeily- ja lumiturvallisuuskursseja. Voimme lähteä yöpymään talvisissa olosuhteissa telttaan tai rakentaa quinzeen, majoittua laavulla tai näyttää mikä on turvallinen tapa tehdä hätämajoitus lumihankeen. Kerromme ja näytämme toimintatapoja ja oikeaoppista varustautumista. Haluamme esitellä turvallisia tapoja nauttia arktisesta luonnosta ja talvisista olosuhteista!

Oletko sinä se ulkoilmajuippi, joka haaveilee takamaaston retkestä mutta et tiedä oikein mitä se on ja mitä siihen vaaditaan? Me järjestämme aloittelijoille retkiä koskemattomaan tunturiin. Kerromme yleisesti lumiturvallisuudesta ja Kuusamon/Rukan alueen tarjoamista mahdollisuuksista. Meiltä voi vuokrata karvapohjasukset tai voit lähteä omilla välineillä (ei lumikengät). Arktinen tutkimusmatka Rukan lähimaastossa antaa niin aloittelevalle takamaaston tallaajalle kuin myös kokeneemmalle offarijuipille paljon. Lähde meidän kanssa takamaasoon tutkimusretkelle ja ota talviretkeily- ja lumiturvallisuustaidot haltuun! Retkellä vierähtää muutama tunti ja hyvät evään on aina oltava mukana.

Ota yhteyttä, kerro haaveesi ja me teemme sinulle tarjouksen!

EHTOJA

Kaikki Outdoor Passion Finland Oy:n kautta tilatut aktiviteetit sisältävät aina ammattitaitoisen ohjaajan/oppaan, vaaditut turvallisuusvälineet, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV:n. Asiakkaan tapaturmavakuutus ei sisälly hintaan. Suosittelemme tarkastamaan vakuutusturvan omasta vakuutusyhtiöstä. Mikäli asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Ohjelmille varatut hinnat tai ajat eivät sisällä kuljetuksia, jos ei ole erikseen mainittu. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä jos tarvitset kuljetusta. Asiakkaalla on oltava oma sään mukainen ulkoiluasuste, pipo ja lämpimät käsineet. Taukotakki on suositeltavaa. Kokopäivän retkillä suosittelemme huomioimaan asianmukaisen kerrospukeutumisen. Karvapohjasuksi retkellä pärjäät omilla lämpimillä talvikengillä/-vaelluskengillä. Asiakkaan on huomioitava että talviset, joskus arktiset, sääolosuhteet saattavat olla kovat, mutta ne ovat voitettavissa oikealla pukeutumisella ja asenteella! Kuitenkin hyytävyysindeksin ollessa -35 astetta, pysymme sisätiloissa kaakaomukin ääressä. Mikäli, asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin jos tarvitset lisätietoja aktiviteeteista!

 

Suppailu

Rukatunturin vesistöt luovat upeat puitteet suppailulle. Peruskurssi, opastettu retki tai SUP-vuokraus.

Lue lisää...

Kalliokiipeily

Haasta itsesi kiipeilemään. Kiipeä vain niin korkealle kuin itse haluat.

Lue lisää...

Seikkailut

Luotatko? Syke nousee. Uskallatko? Keräät rohkeutta. Adrenaliini virtaa ja tunnet onnistumisen iloa!

Lue lisää...

Jääkiipeily

Jääkiipeilyssä joudut kohtaamaan itsesi lisäksi, lunta ja jäätä.

Lue lisää...

 

 

Hetkiä Sinulle

Hetkiä luonnossa ja Oulangan Kansallispuistossa. Opastettuja retkiä, lyhyitä ja pidempiä. Sinä päätät.

Lue lisää...

 

Talviretket

Lähde kanssamme nauttimaan arktisesta luonnosta ja talvisista maisemista.

Lue lisää...

 

4-vuokraus-ydinosaamisboxi

Vuokraamo

Tarvitsetko retkelle teltan? Kiipeilyvarusteita? Aina ei kannata ostaa kaikkia varusteita omaksi. Vuokraa omasi!

Lue lisää...

 

Lumiturvallisuus

Haaveiletko hiihtovaelluksesta, talviretkeilystä tai vapaahiihtoretkestä?

Lue lisää...