Intohimona

ulkoilmaelämä?

Unelmoitko elämästä ulkoilmassa?

Talviretket

HIIHTORETKI KARVAPOHJASUKSILLA (3 tuntia)

Tapaamme meidän toimistolla Hiihtostadionintie 1 D. Tarkistamme varusteet ja aloitamme hiihtoretkemme kohti vaaran huippua. Täältä avautuu hienot näkymät Ruka hiihtokeskukseen. Taivaan ollessa kirkas avautuu myös näkymät Valtavaaran ja Konttaisen suuntaan, aina Venäjän tunturimaisemiin. Tämä retki on helppo. Hiihdämme alkuun hiihtoladun pohjaa että saamme hyvän tuntuman suksiin. Pääsääntöisesti hiihdämme umpihangessa. Retken matka on n 4 km. Retkellä saat hyvän tuntuman suksen ominaisuuksiin niin kovalla pinnalla kuin myös umpihangessa. Arktinen luonto ja talviset maisemat luovat retkelle parhaimmat puitteet. Retki kestää noin 3 tuntia ja palaamme takaisin lähtöpisteeseen Rukatonttuun. Karvapohjasuksilla hiihtäminen on sujuvaa ja mahdollistaa takamaastossa liikkumisen ihan uudella tavalla! Retkellä on tarjolla lämmintä juomaa.

Kesto: 3 tuntia
Lähdöt: Tiistai – Lauantai klo 10.00
Ryhmäkoko: min 4 / max 6 henkilöä
Hinta: 75,00 € / henkilö

Ohjelma on varattavissa 19.12.2017–30.4.2018, lumitilanteen salliessa. Lisäinfoa, varaukset ja vahvistus viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä numeroon 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

KAAMOSHIIHTORETKI KARVAPOHJASUKSILLA (3-4 tuntia)

Tapaamme toimistolla Hiihtostadionintie 1 D. Tarkistamme varusteet ja lähdemme klo 20 seikkailemaan illan hämärtyessä otsavalojen kajastuksessa metsään. Talviset maisemat ja arktinen luonto näyttäytyvät ihan uudella tavalla illan hämärtyessä. Huipulle päästyämme nautimme lämmintä juotavaa tähtitaivaan alla ja jos taivaan merkit ovat kohdillaan saatamme nähdä kun revontulet tanssivat villisti pohjolan taivaalla. Retkellä on tarjolla lämmintä juomaa.

Kesto: 3-4 tuntia
Lähdöt: Keskiviikko ja Perjantai klo 20.00
Ryhmäkoko: min 4 / max 6 henkilöä
Hinta: 85,00 € / henkilö

Ohjelma on varattavissa 19.12.2017–30.4.2018, lumitilanteen salliessa. Lisäinfoa, varaukset ja vahvistus viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä numeroon 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

EHTOJA

Kaikki Outdoor Passion Finland Oy:n kautta tilatut aktiviteetit sisältävät aina ammattitaitoisen ohjaajan/oppaan, vaaditut turvallisuusvälineet, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV:n. Asiakkaan tapaturmavakuutus ei sisälly hintaan. Suosittelemme tarkastamaan vakuutusturvan omasta vakuutusyhtiöstä. Mikäli asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Ohjelmille varatut hinnat tai ajat eivät sisällä kuljetuksia, jos ei ole erikseen mainittu. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä jos tarvitset kuljetusta. Asiakkaalla on oltava oma sään mukainen ulkoiluasuste, pipo ja lämpimät käsineet. Taukotakki on suositeltavaa. Karvapohjasuksi retkellä pärjäät omilla lämpimillä talvikengillä. Asiakkaan on huomioitava että talviset, joskus arktiset, sääolosuhteet saattavat olla kovat, mutta ne ovat voitettavissa oikealla pukeutumisella ja asenteella! Kuitenkin hyytävyysindeksin ollessa -35 astetta, pysymme sisätiloissa kaakaomukin ääressä Mikäli, asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin jos tarvitset lisätietoja aktiviteeteista!

 

Suppailu

Rukatunturin vesistöt luovat upeat puitteet suppailulle. Peruskurssi, opastettu retki tai SUP-vuokraus.

Lue lisää...

Kalliokiipeily

Haasta itsesi kiipeilemään. Kiipeä vain niin korkealle kuin itse haluat.

Lue lisää...

Seikkailut

Luotatko? Syke nousee. Uskallatko? Keräät rohkeutta. Adrenaliini virtaa ja tunnet onnistumisen iloa!

Lue lisää...

Jääkiipeily

Jääkiipeilyssä joudut kohtaamaan itsesi lisäksi, lunta ja jäätä.

Lue lisää...

 

 

Hetkiä Sinulle

Hetkiä luonnossa ja Oulangan Kansallispuistossa. Opastettuja retkiä, lyhyitä ja pidempiä. Sinä päätät.

Lue lisää...

 

Talviretket

Lähde kanssamme nauttimaan arktisesta luonnosta ja talvisista maisemista.

Lue lisää...

 

4-vuokraus-ydinosaamisboxi

Vuokraamo

Tarvitsetko retkelle teltan? Kiipeilyvarusteita? Aina ei kannata ostaa kaikkia varusteita omaksi. Vuokraa omasi!

Lue lisää...

 

Lumiturvallisuus

Haaveiletko hiihtovaelluksesta, talviretkeilystä tai vapaahiihtoretkestä?

Lue lisää...