Arctic SUP Week

Arctic SUP Week 10-16.7.2021

Arctic SUP Week 2021 järjestetään 10-16.7.2021! Arctic SUP Week on yhtä kuin ystävyys, puhdas luonto, Kuusamon kauniit vesistöt ja perinnekulttuuri. Tule tutustumaan uusiin SUP kavereihin ja lajiin! Seikkailemme Rukan ja Kuusamon maisemissa, Oulangan kansallispuistossa, tutustumme tukkilaisiin Käylässä ja ennenkaikkea, nautimme yhdessä meidän kansallismaisemista ja puhtaista vesistä! Arktisen kesäviikon ohjelmassa on Oulanka SUP Maraton 25 km kisa, alkeiskurssi, rento SUP retki, hauskaa SUP kisailua ja rentoja jaettuja oloja muiden SUP henkisten kavereiden kesken.

Viikon kohokohta on Oulanka SUP Maraton 25 km, ystävyyden joella, Oulangan kansallispuistossa. Saat osallistua tosissasi tai vähemmän tosissaan. Oulanka SUP Maraton suppaillaan Oulankajoella, Kiutakönkäältä Jäkäläniemeen, melkein Venäjän rajalle. Rajan ylittämisestä sakotetaan (ei sisälly osallistumismaksuun). Kisan jälkeen palkitsemme meidät keskiyön dinnerillä ja vietämme yön kansallispuistossa. Oulanka SUP Maraton on kaikille 16 vuotta täyttäneille, kohtuullisen peruskunnon ja SUP alkeet omaavalle avoin kisa osallistua! Kannattaa tulla tutustumaan uusiin SUP kavereihin!

Tämä on 5. vuosi kun järjestämme Oulanka SUP Maratonin. Suunnitellaan siis jotain suurenmoista juhlavuoden kunniaksi. Arctic SUP Week 2021 tulee varmasti olemaan entistä huikeampi tapahtuma. Lopullinen ohjelma päivitetään www.arcticsupweek.fi sivuille!

10.7.2021 LAUANTAI

SUP White Water Käylänkoski

SUP Seikkailu Kitkajoella

11.7.2021 SUNNUNTAI

SUP alkeiskurssi Paikka: Rukatontun ranta, Talvijärvi, Ruka

12.7.2021 MAANANTAI

SUP turvallisuus Paikka: Rukatontun ranta, Talvijärvi, Ruka

13.7.2021 TIISTAI

SUP retki (säävaraus) Paikka: avoin

14.7.2021 KESKIVIIKKO

SUP Chillailua & harjoituksia Paikka Rukatontun ranta, Talvijärvi, Ruka

SUP Ultimate

15.7.2021 TORSTAI

SUP retki Oulankajoella Swim’n’Run osallistujien kanssa Paikka: Oulangan Kansallispuisto

16.7.2021 PERJANTAI

Oulanka SUP Maraton 25 km Kiutaköngäs-Jäkälämutka, Oulangan Kansallispuisto

17.7.2021 LAUANTAI

SUP’n’CHILL Päivällinen & Palkintojenjako, Hotelli Rukatontussa, Ruka

Loading...

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.