Arctic SUP Week

Arctic SUP Week 2022

Arctic SUP Week 2022 järjestetään tänä kesänä! Arctic SUP Week on yhtä kuin ystävyys, puhdas luonto, Kuusamon kauniit vesistöt ja perinnekulttuuri. Tule tutustumaan vanhoihin ja uusiin SUP kavereihin sekä itse lajiin! Seikkailemme Rukan ja Kuusamon maisemissa, Oulangan kansallispuistossa, tutustumme tukkilaisiin Käylässä ja ennenkaikkea, nautimme yhdessä meidän kansallismaisemista ja puhtaista vesistä koko kesän! Arktisen kesäviikon ohjelmassa saattaa olla Oulanka SUP Maraton 25 km kisa, SUP alkeiskurssi, rento SUP retki, hauskaa SUP kisailua ja rentoja jaettuja oloja muiden SUP henkisten kavereiden kesken.

Kesän kohokohta on Oulanka SUP Maraton 25 km, ystävyyden joella, Oulangan kansallispuistossa. Saat osallistua tosissasi tai vähemmän tosissaan. Oulanka SUP Maraton suppaillaan Oulankajoella, Kiutakönkäältä Jäkäläniemeen, melkein Venäjän rajalle. Rajan ylittämisestä sakotetaan (ei sisälly osallistumismaksuun). Oulanka SUP Maraton on kaikille 16 vuotta täyttäneille, kohtuullisen peruskunnon ja SUP alkeet omaaville avoin kisa osallistua. Kannattaa tulla tutustumaan uusiin SUP kavereihin!

Tämä ei ole ensimmäinen vuosi kun järjestämme Oulanka SUP Maratonin. Suunnitellaan siis jotain suurenmoista tulevan kesän kunniaksi, yhdessä. Arctic SUP Week 2022 tulee varmasti olemaan entistä huikeampi kesätapahtuma. Lopullinen ohjelma päivitetään www.arcticsupweek.fi sivuille!

ARCTIC SUP WEEK KESÄOHJELMAA 2022

SUP White Water Käylänkoskella

SUP Seikkailu Kitkajoella

SUP alkeiskurssi Rukalla

SUP turvallisuus Rukalla

SUP retki Kuusamossa

SUP Chillailua & harjoituksia Rukalla

SUP Ultimate Kuusamossa

SUP retki Oulankajoella Swim’n’Run osallistujien kanssa Paikka: Oulangan Kansallispuisto

22.7.2022 PERJANTAI

Oulanka SUP Maraton 25 km Kiutaköngäs-Jäkälämutka, Oulangan Kansallispuisto

23.7.2022 LAUANTAI

SUP’n’CHILL Rukalla

Loading...

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.