JÄÄKIIPEILYSEIKKAILU RUKALLA

Jääkiipeilyohjelma Rukan hiihtokeskuksessa, soveltuu henkilöille, jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja jäällä ja koetella omia rajojaan turvallisesti. Jääkiipeilyssä ei ole kyse kuinka korkealle pääset, vaan miten hallitset mielen ja kehon. Saatat kokea mahtavia tunteita, onnistumisen riemuja ja itsetuntosi saattaa nousta arktisen jääsoturin tasolle!

Jääkiipeilyohjelma Rukalla sopii aloittelijalle ja et tarvitse aikaisempaa kiipeilykokemusta. Me opastamme ja ohjaamme, näytämme perustekniikat ja hyvät jääkiipeilytavat. Käytämme laadukkaita jääkipeilyvarusteita ja turvallisuusvälineitä.

Varustamme teidät ylävuoristokengillä ja saatte kiipeilyraudat, valjaat, kypärän ja muut jääkiipeilyyn tarvittavat varusteet tapaamispaikalla. Tarvitset vain omat keliin- ja talviolosuhteisiin sopivat ulkoiluvaatteet ja uteliaan mielen ulkoilma-aktiviteettejä kohtaan.

Ohjelma alkaa kokoontumalla Rukakeskuksen keskusaukiolla, Outdoor Passion Finlandin seikkailumökillä. Siellä varustaudutaan ja annetaan tarvittavat erityis- ja turvavarusteet. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmän Rukan jääseinämälle. Seinämän juurella on alkulämmittely, koulutus ja jääkiipeilyn saloihin tutustuminen. Jääkiipeilyn jälkeen palaamme mökillle ja kevennämme varustetaakkaa. Päätämme jääkiipeilyseikkailun kuuman kaakaon äärellä ja reflektoidaan kokemaamme.

Ikäraja 12 vuotta ja alottelijoille, jotka haluavat haastaa itsensä, viettää aikaa ulkona ja eivät pelkää uusia haasteita talvisissa olosuhteissa. Mikäli nuoremmat haluavat osallistua, ottakaa yhteyttä OPF henkilökuntaan ja pyytäkää lisää infoa.

Kesto

noin 3 ½ - 4 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä / max 9 henkilöä

Hinta

85 €/henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

Loading...