PERUTTU! Ruka SUP Weekend 2020 vol 5.0

Ruka SUP Weekend 2020 vol 5.0 järjestetään 10-11.7.2020! Ruka SUP Weekend on yhtä kuin ystävyys, puhdas luonto, Kuusamon kauniit vesistöt ja perinnekulttuuri. Tule tutustumaan uusiin SUP kavereihin ja lajiin Ruka SUP Weekendiin! Seikkailemme Rukan ja Kuusamon maisemissa, Oulangan kansallispuistossa, tutustumme tukkilaisiin Käylän Tukkilaiskisoissa ja ennenkaikkea, nautimme yhdessä meidän kansallisaarteistamme! Arktisen kesäviikonlopun ohjelmassa on Oulanka SUP Maraton 25 km kisa, alkeiskurssi, rento SUP retki, hauskaa SUP kisailua ja rentoja jaettuja oloja muiden SUP henkisten kavereiden kesken.

Viikonlopun kohokohta on Oulanka SUP Maraton 25 km, ystävyyden joella, Oulangan kansallispuistossa. Saat osallistua tosissasi tai vähemmän tosissaan.  SUP Maraton kisataan Kiutakönkäältä Jäkäläniemeen, melkein Venäjän rajalle. Rajan ylittämisestä sakotetaan (ei sisälly osallistumismaksuun). Kisan jälkeen palkitsemme meidät keskiyön dinnerillä ja vietämme yön kansallispuistossa. Oulanka SUP Maraton on kaikille 16 vuotta täyttäneille, kohtuullisen peruskunnon ja SUP alkeet omaavalle avoin kisa osallistua! Kannattaa tulla tutustumaan uusiin SUP kavereihin!

Tämä on 5. vuosi kun järjestämme Ruka SUP Weekendin. Suunnitellaan siis jotain suurenmoista juhlavuoden kunniaksi. Ruka SUP Weekend 2020 tulee varmasti olemaan entistä huikeampi tapahtuma. Lopullinen ohjelma päivitetään www.rukasupweekend.com sivuille!

PERJANTAI

SUP alkeet Talvijärvellä, Rukatunturi

Oulanka SUP Maraton 25 km Kiutakönkäällä, Oulangan Kansallispuisto

LAUANTAI

SUP retki Kiveskoskelta Käylän Tukkilaiskisoihin

Käylän Tukkilaiskisat; New School SUP vrs. Old School Tukkilaiset Käylänkoskessa 

Ruka SUP Weekend SUP sprint ja kisailua, Rukatunturi

SUP’n’CHILL Päivällinen & Palkintojenjako, Rukatunturi

Ruka SUP Weekend 2020 ohjelma päivitetään www.rukasupweekend.com sivuille!

Loading...