Ruka SUP Weekend 12-13.7.2019

Tule tutustumaan uusiin SUP kavereihin ja lajiin Ruka SUP Weekend – tapahtumaan! Seikkailemme Rukan ja Kuusamon maisemissa, Oulangan kansallispuistossa, tutustumme tukkilaisperinteisiin ja nautimme yhdessä meidän omista kansallisaarteistamme! Arktisen kesäviikonlopun ohjelmassa on Oulanka SUP Maraton 25 km kisa, alkeiskurssia, rentoa SUP retkeä, hauskaa SUP kisailua ja rentoja oloja SUP henkisten kavereiden kesken.

Viikonloppuna kisaillaan Oulanka SUP Maraton 25 km Oulangan kansallispuistossa. Saat osallistua tosissasi tai vähemmän tosissa.  SUP Maraton kisataan Kiutakönkäältä Jäkäläniemeen, melkein Venäjän rajalle. Rajan ylittämisestä sakotetaan (ei sisälly osallistumismaksuun). Vietämme yön joen varrella, Oulangan Leirintäalueella. Oulanka SUP Maraton on kaikille 16 vuotta täyttäneille, kohtuullisen peruskunnon ja SUP alkeet omaavalle avoin kisa osallistua! Tervetuoa tutustumaan uusiin SUP kavereihin!

Tämä on neljäs vuosi kun järjestämme Ruka SUP Weekendin ja aikaisemmat palautteet ovat olleet kannustavia. Haluamme ehdottomasti jatkaa perinnettä ja tulemme järjestämään Ruka SUP Weekendin myös vuonna 2020! Suunnitellaan siis jotain suurenmoista juhlavuoden kunniaksi. Ruka SUP Weekend 2019 tulee varmasti olemaan entistä huikeampi tapahtuma. Tervetuloa!

12.7.2019 PERJANTAI

klo 09.00 SUP alkeet Talvijärvellä, Rukatunturissa

klo 18.00 Lähtö Oulanka SUP Maraton 25 km Kiutakönkäällä, Oulangan Kansallispuistossa

13.7.2019 LAUANTAI

klo 09.00 SUP retki Kiveskoskelta Käylän Tukkilaiskisoihin

  • Tutustumme tukkilaisperinteisiin ja tukkilaiset haastavat suppaajia Käylänkoskessa. Mahdollisuus kokeilla I-II luokan koskessa suppausta tai nauttia tunnelmasta Leenan Koskituvan terassilla.

klo 16.00 siirtyminen Rukan kylälle

  • Ruka SUP Weekend tarjoaa SUP henkistä kisailua Rukan hiihtokeskuksen juurella Kaltiolammella

klo 20.00 SUP’n’CHILL Päivällinen & Palkintojenjako Hanki Baarissa Rukan Kylällä

Tutustu Ruka SUP Weekend 2019 ohjelmiin paremmin www.rukasupweekend.com sivuilta!

Loading...