Arktinen hiihtoretki OAC karvapohjasuksilla

Arktinen hiihtoretkemme vie meidät Rukan takamaastoon umpihangessa, upeisiin talvimaisemiin ja arktiseen luontoon. Hiihdämme OAC karvapohjasuksilla ja perehdymme luontoon, lumeen ja ympäristöön. Talvella tuntureilla liikkuessa on tärkeää huomioida myös lumiturvallisuus, hyvien varusteiden ja eväiden lisäksi. Saamme hiihtoretkellä ihastella maisemia, mistä vain Rukan rinteillä laskettelevat voivat haaveilla.

Tarkistamme varusteet tapaamispaikalla ja jatkamme autolla lähtöpaikalle Konttaisen juurelle. Retkelle osallistujalla tulee olla hyvä fyysinen kunto, koska liikumme takamaastossa koko päivän. Mikäli toteat sinulla olevan kunto ja taidot, niin et tarvitse muuta kuin uteliasta halua oppia liikkumaan takamaastossa umpihangessa! Tämä on perinteinen hiihtoretki talven ihmemaassa, jonka avulla haluamme rohkaista kaikkia nauttimaan arktisista olosuhteista turvallisesti ja rohkaisemaan kaikki lähtemään hieman kauemmas tutustumaan omaan takamaastoon. Arktinen hiihtoretkemme sisältää toki hyvän lounaan tulen äärellä.

Retki sopii talviretkeilyä, murtomaahiihtoa ja lumikenkäilyä harrastaneelle, kuin myös muille jotka omaavat kohtuullisen kunnon ja vasta haaveilevat talviretkeilystä. Retkelle lähtevällä täytyy olla oma kelien mukainen talvivaatetus ja tukevat talvisaappaat (esim Sorel kenkä, talvivaelluskenkä). Mikäli tarvitset apuja vaatetuksen suhteen, ota yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Hiihtoretkellä kaikkien on oltava 18 vuotta, mikäli nuoremmat haluavat osallistua vanhemman mukana, ottakaa yhteyttä ennen varaamista!

Retken hintaan kuuluvat OAC karvapohjasukset ja sauvat, säärystimet, reppu sis. kuumaa juotavaa ja retkieväät, koulutettu ohjaaja, vastuuvakuutuksen ja ALV.

Kesto

6-8 tuntia / 10-12 km

Ryhmäkoko

min 4 henkilöä / max 6 henkilöä

Hinta

155 e / henkilö

Varaa hiihtoretki VERKKOKAUPASTA edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Lisää infoa ja varaukset myös soittamalla 044 30 700 50 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.
Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.