LAHJAKORTTI – OUTDOOR PASSION FINLAND

Outdoor Passion Finland lahjakortit nyt helposti verkkokaupasta. Valitse lahjakortti ja maksa sujuvasti verkkokauppaan. Lahjakortin saaja voi itse käydä tutustumassa Outdoor Passion Finland seikkailuihin ja varata itselleen sopivimman ajankohdan ja käyttää lahjakortin maksun yhteydessä. Mikäli sopivaa ajankohtaa tai seikkailua ei löydy, autamme mielellämme.

MUISTA YSTÄVÄÄ, PERHEENJÄSENTÄ TAI TYÖKAVERIA JA ANNA HÄNELLE ELÄMYSLAHJAKORTTI! VALITSE SOPIVAN ARVOINEN LAHJAKORTTI, MAKSA JA YLLÄTÄ LAHJALLA. 

Olkaa yhteydessä soittamalla, 0443070050, tai sähköpostia lähettämällä, info@outdoorpassion.fi, mikäli tarvitset apuja verkkokaupassa.

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.