KALLIOKIIPEILYÄ RUOPPIVAARASSA KUUSAMOSSA

Kalliokiipeilyä Ruoppivaarassa, Kuusamossa, on hyvä idea! Tämä kiipeilyohjelma sopii myös aloittelijoille ja osallistumiselle riittää, että olet kiinnostunut kokeilemaan lajia. Kalliokiipeilyssä käytetään koko kehoa. Lajissa ei niinkään ole kyse voimasta, vaan kehonhallinnasta ja tekniikasta ylös pääsemiseksi. Lähde meidän mukaan kokeilemaan kalliokiipeilyä! Sinä osaat jo kiivetä mäkiä ja tuntureita ylös, joten sinulla on vaadittavat ominaisuudet myös kalliokiipeilyyn. Lapselle luontainen ominaisuus on kiivetä eri paikkoihin, tuolille, kirjahyllyä tai tikapuita pitkin. Hakeudutaan siis samalle luontaiselle tasolle ja lisätään siihen vielä aikuisuuden tuomaa viisautta, niin saadaan aikaiseksi upea kiipeilykokemus. Kiipeilyssä on tietyt säännöt ja kiipeilyleikissä siirrymme A:sta B:hen noudattamalla tiettyjä leikin sääntöjä. Hän ken onnistuu voi aina siirtyä seuraavalle tasolle. Me menemme Ruoppivaaraan, Kuusamossa, kalliokiipeilemään kesällä. Siellä on monta eritasoista reittiä missä voimme harjoitella ja tutustua kalliokiipeilyn tekniikoihin. Ruoppijärven rannasta nousevat jylhät kalliot tarjoavat eritasoisia reittejä niin aloittelijalle kuin jo kokeneemmallekin. Kalliokiipeilyssä käytämme aina yläköyttä varmistuksessa ja Ruoppivaaran kalliolta voi myös laskeutua, jopa 20 metrin korkeudesta.

Kalliokiipeilyyn sopiva vaatetus on kelin mukainen ulkoiluvaatetus ja joustavat housut, lenkkarit tai jos omistat kiipeilytossut, voit ottaa ne mukaan. Pientä välipalaa ja juotavaa on hyvä pakata reppuun mukaan.

Kalliokiipeilyssä on säävaraus. Mikäli sataa ja kallio on märkä, emme järjestä kiipeilyohjelmaa.

Kalliokiipeily Ruoppivaarassa sisältää ammattitaitoisen kiipeilyohjaajan palvelut, kiipeilyvarusteet (valjaat ja kypärä), turvallisuusvälineen ja varusteet, kuljetuksen Ruka – Ruoppivaara – Ruka, voimassa olevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

Kalliokiipeily Ruoppivaarassa ohjelman ikäraja on 12 v ja alaikäisellä pitää olla huoltaja mukana.

Kesto

4 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä / max 4 henkilöä

Hinta

95 €/hlö

Loading...

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.