SUP 24 H HETKI OULANGAN KANSALLISPUISTOSSA

Yksi hetki on 24 tuntia kestävä matka Oulangan kansallispuistossa. Hetkessä matkaat Oulankajokea pitkin rauhallisesti, hidastaen ja nauttien. Hidasta elämää hetkeksi, anna kehosi ja mielesi rauhoittua ja avaa aistisi hetkeksi. Kesän valo ja aurinko valaisee Oulankajokea ja matkaamme. Joki, hiekkarannat, paikalliset tarinat, nuotio, paikallinen villiruoka, telttaleiri ja tyytyväinen olo olemalla juuri tässä hetkessä, tekevät hetkestä arvokkaan.

Erämaassa vietetty hetki saattavat sinun ajatukset ja mielen paikkaan missä voit hetken rentoutua. Hetki kestää 24 tuntia, ilman kiireitä. On vain hetki mitä vaalia ja mistä nauttia, erämaan keskellä kaikenkattavalla palvelulla.

Haluamme esitellä Oulangan kansallispuiston teille ja antaa hetken missä voitte pysähtyä ja kuunnella, rauhoittua ja ylistää elämää. Viettäkää hetki perheen, ystävien tai rakkaitten kanssa!

Hetkeen kuuluu ammattitaitoinen SUP ohjaaja/opas, SUP vuokra, telttamajoitus ja ruokailut (lounas, päivällinen ja aamiainen), kuljetukset Ruka – Oulanka – Ruka, turvallisuusvälineet, vastuuvakuutus ja ALV.

Sopivuus:          Ikäraja 18 vuotta, uimataito itsestäänselvyys ja SUP alkeistaidot suositeltavat.

Missä tavataan? klo 10.00, Hotelli Rukatontun aulassa Hiihtostadionintie 1.

Kesto

24 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä / max 4 henkilöä

Hinta

325 €/hlö

Loading...

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.