SUP 24HETKI OULANGAN KANSALLISPUISTOSSA

SUP 24hetki Oulangan kansallispuistossa on vain yksi hetki, joka kestää 24 tuntia. Hetkessä matkaat Oulankajokea pitkin rauhallisesti, hidastaen ja nauttien. Hidastamme elämää hetkeksi, annamme kehon ja mielen rauhoittua. Avaamme aistit hetkeksi. Kesän valo ja aurinko valaisee Oulankajokea ja matkaamme jokea hitaasti, nauttien. Ystävyydenjoki, hiekkarannat, tarinat, nuotio, paikallinen villiruoka, leirielämä ja olemalla juuri tässä hetkessä, tekevät hetkestä arvokkaan.

Erämaan taika ja siellä vietetty hetki saattavat sinun ajatukset ja mielen paikkaan missä voit hetken rentoutua. Hetki kestää 24 tuntia, ilman kiireitä. Sinun tarvitsee vain olla, vaalia sinun omaa hetkeä ja kuunnella kehoasi. SUP 24hetki tapahtuu erämaan keskellä ja tarjoaa yksinkertaisesti kaikenkattavan palvelun.

Haluamme esitellä 24hetkessä Oulangan kansallispuiston teille ja antaa paikkoja, missä voitte pysähtyä ja kuunnella, rauhoittua ja ylistää elämää. 24 hetken voit viettä yksin ystävän kanssa tai jakaa sen perheen, tai muun rakkaan kanssa!

24hetkessä on mukana ammattitaitoinen SUP ohjaaja/opas, ja hintaan kuuluu myös SUP vuokra, telttamajoitus ja ruokailut (lounas, päivällinen ja aamiainen), kuljetukset Ruka – Oulanka – Ruka, turvallisuusvälineet, vastuuvakuutus ja ALV.

Sopivuus:          Ikäraja 18 vuotta, uimataito itsestäänselvyys ja SUP alkeistaidot suositeltavat.

Missä tavataan? klo 10.00, Hotelli Rukatontun aulassa Hiihtostadionintie 1 tai muu sovittu paikka.

Kesto

24 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä / max 4 henkilöä

Hinta

325 €/hlö

Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.