SEIKKAILUPÄIVÄ KOROUOMAN ROTKOLAAKSOSSA

Korouoman luonnonsuojelualue on käymisenarvoinen kohde! Haluamme viettää kokonaisen seikkailupäivän teidän kanssa, kertomalla tarinoita Korouoman laaksosta ja esittelemällä Korouoman erityispiirteitä. Korouoma on tunnettu jääputouksista ja nämä tekevät kohteesta Suomessa ainutlaatuisen ja mahtavan. Korouoman seikkailupäivänä vaellamme suosittua Koronjää rengasreittiä (n 5 km) ja ihastelemme jylhää kansallismaisemaamme! Seikkailupäivä on myös muuta kuin vaeltamista polkua pitkin. Korouoma on tunnettu jääkiipeilykohde ja meidän kanssa pääset kokeilemaan jääkiipeilyä yhdellä laakson monista luonnollisilla jääputouksilla.

Korouomassa ei ole valosaastetta, vain puhdasta luonnonvaloa talven ihmemaassa. Vietämme seikkailupäivän rauhallisesti ja hitaasti nauttien. Seikkailupäivä sopii kaikille jotka omaavat kohtuullisen peruskunnon ja ovat kiinnostuneita tutustumaan uuteen talviseen lajiin, kuin myös kaikille jotka haluavat kokeilla omia rajojaan arktisissa olosuhteissa tai vain kokeilla jääkiipeilyä Suomen legendaarisimmassa jääkiipeilykohteessa, turvallisesti ja ohjatusti.

Seikkailupäivän aikana vaellamme, jääkiipeilemme ja nautimme Korouoman ainutlaatuisesta luonnosta. Kuulet tarinoita luonnosta ja opit jääkiipeilyn perusteita. Yllättäen olemme viettäneet kokonaisen seikkailupäivän Korouomassa! Nautimme nuotion äärellä lounaswrapit. Kuumaa mehua ja pientä välipalaa on saatavilla koko päivän. Suosittelemme nauttimaan kunnon aamupalan ennen lähtöä.

Seikkailupäivä sisältää kuljetukset Ruka – Korouoma – Ruka, ammattitaitoisen jääkiipeily-ohjaajan opas palvelut, jääkiipeily- ja turvavarusteet, välipalat, kuumaa juomaa ja lounas wrapit, vastuuvakuutuksen ja ALV.

Seikkailupäivä Korouoman rotkolaaksossa sopii kaikille 16 vuotta täyttäneille ja outdoor-asenteen omaaville henkilöille, koska oleskelemme ulkona kokonaisen päivän.

Kesto
noin 8-10 tuntia
Ryhmäkoko

min 4 henkilöä / max 6 henkilöä

Hinta

295 e / henkilö

Varaa seikkailupäiväsi VERKKOKAUPASTAMME kaksi viikkoa etukäteen. Lisäinfoa ja varauksia saa myös soittamalla 044 30 700 50 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.
Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.