LASKEUTUMINEN RUKAN HIIHTOSTADIONILLA

RUKAN SUURMÄESTÄ / PIKKUMÄEN TUOMARITORNISTA

Laskeutuminen Rukan hiihtostadionilla haastaa ja herättelee! Oletko haaveillut pääsevän Rukan suurmäen vauhtitorniin katselemaan maisemia? Rukan Suurmäki on maailman suurin ympärivuotisesti käytössä oleva hyppyrimäki ja nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Rukalla mäkihyppääjän työympäristöön, ihastella Kuusamon luontoa uudesta näkökulmasta ja laskeutua köydellä vauhtitornista alas! Köysilaskeutuminen Rukan suurmäestä sopivan jännää ja laskeutumisella on matkaa noin 40 m. Rukan suurmäellä on ylälämpiö, missä voi tilauksesta järjestää ohjelmaa, synttäritarjoilua tai illallisia. Teemme olosi mahdollisimman mukavaksi kertomalla paikallisia tarinoita hyppyrimäestä ja tornista näkyvistä maisemista.

Laskeutuminen Rukan hiihtostadionilla suurmäen vauhtitornista tai pikkumäen tuomaritornin seinää pitkin saa adrenaliinin virtaamaan. Haasta itsesi tekemään jotain erilaista ja korkealla! Rukan hiihtostadionin molemmat laskeutumispisteet ovat lyhyen kävelymatkan päässä Rukan keskusaukiolta. Valitse laskeudutko K-140 suurmäen vauhtitornista tai K-64 pikkumäen tuomaritornin seinää pitkin.

Ammattitaitoiset seikkailuohjaajamme pitävät huolen, että kaikki noudattavat turvallisuusmääräyksiä ja käyttämämme varusteet ovat laadukkaat. Tarvitset vain omat keliolosuhteisiin sopivat ulkoiluvaatteet ja uteliaan outdoor-asenteen.

Köysilaskeutuminen Rukan hiihtostadionilla sopii kaikille 12 vuotta täyttäneille ja kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä, viettää aikaa ulkona ja haluavat seikkailla.

Tapaamme näköalatornin juurella Rukan keskusaukiolla, leikkikentän vieressä tai muu ennalta sovittu paikka.

Kesto

alkaen 1 tunti

Ryhmäkoko

min 4 henkilöä / max 25 henkilöä

Hinta

75 €/henkilö

Loading...
Pyydä tarjousta VERKKOKAUPASTAMME ennakkoon.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.