Opastettu SUP seikkailu (3 tuntia)

SUP seikkailu ja retkihetki Kuusamon upeissa vesistöissä kuulostaa oikein hyvälle. Opastettu ja hidastempoinen SUP seikkailu ja retki kulkee Kiveskoskelta Käylään. Suppailu on kevyttä kunnonkohotusta ja rentoa retkeilyä vesillä. Hyvää oloa tavoitellen. Nautimme pientä suolaista evästä matkalla.

SUP seikkailuilla on säävaraus. Valitsemme lopulliset vesireitit aina olosuhteiden ja sinun SUP taitojesi mukaisesti, turvallisesti. Varustaudu jo lähtiessä uintii sopivalla vaatetuksella (shortsit/uimapuku/bikinit). Saat kuivapussin minne voi pakata oman pyyhkeen ja varavaatetusta. Ole yhteydessä Outdoor Passion Finland staffiin (puh 0443070050), mikäli tarvitset lisätietoja vaatetuksesta!

SUP seikkailu & retket sisältävät ammattitaitoisen SUP ohjaajan palvelut, laudan, SUP vuokran ja snackboxin, kuljetukset Ruka – kohde – Ruka, turvallisuusvälineet, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

Tapaamispaikka: Hotelli Rukatontun ranta, Hiihtostadionintie 1.

Ikäraja 18 vuotta, uimataito itsestäänselvyys ja SUP alkeistaidot suositeltavat, ei pakolliset.

Kesto

3 tuntia

Ryhmäkoko

2 – 6 henkilöä

Hinta

85 euroa / henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.
Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.