Opastettu SUP seikkailu (3 tuntia)

SUP seikkailu ja retkihetki Kuusamon upeissa vesistöissä kuulostaa oikein hyvälle. Opastettu ja hidastempoinen SUP seikkailu ja retki kulkee Kiveskoskelta Käylään. Suppailu on kevyttä kunnonkohotusta ja rentoa retkeilyä vesillä. Hyvää oloa tavoitellen. Ota rekelle mukaan omat eväät ja tarpeeksi juomaa. Nautimme eväät matkalla SUP laudan päällä  rauhallisesti lipuen kevyessä virrassa.

SUP seikkailuilla on säävaraus. Valitsemme lopulliset vesireitit aina olosuhteiden ja sinun SUP taitojesi mukaisesti, turvallisesti. Varustaudu jo lähtiessä uintii sopivalla vaatetuksella (shortsit/uimapuku/bikinit). Saat kuivapussin minne voi pakata omat eväät ja juomat, sekä pyyhkeen ja varavaatetusta. Ole yhteydessä Outdoor Passion Finland staffiin (puh 0443070050), mikäli tarvitset lisätietoja vaatetuksesta!

SUP seikkailu & retket sisältävät ammattitaitoisen SUP ohjaajan palvelut, laudan, SUP varusteiden vuokran, kuljetukset Ruka – kohde – Ruka, turvallisuusvälineet, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

Tapaamispaikka: Hotelli Rukatontun ranta, Hiihtostadionintie 1.

Ikäraja 12 vuotta, uimataito itsestäänselvyys ja SUP alkeistaidot suositeltavat, ei pakolliset.

Kesto

3 tuntia

Ryhmäkoko

2 – 6 henkilöä

Hinta

65 euroa / henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.
Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.