HIIHTORETKI RUKALLA OAC KARVAPOHJASUKSILLA

Tämä retki on helppo. Hiihdämme alkuun hiihtoladun pohjaa, että saamme hyvän tuntuman suksiin. Pääsääntöisesti hiihdämme umpihangessa. Retken matka on n 4 km. Retkellä saat hyvän tuntuman suksen ominaisuuksiin niin kovalla pinnalla kuin myös umpihangessa. Opas kertoo ulkoiluhenkisiä ja paikallisia tarinoita, luonnosta ja varusteista. Nousemme lähivaaran päälle mistä avautuu upeat näkymät, kelien niin salliessa, aina Oulangan kansallispuiston maisemiin ja Venäjän rajalle asti. Arktinen luonto ja talviset maisemat luovat retkelle parhaimmat puitteet. Retki kestää noin 3 tuntia ja palaamme takaisin lähtöpisteeseen. Karvapohjasuksilla hiihtäminen on sujuvaa. helppoa ja mahdollistaa takamaastossa liikkumisen ihan uudella tavalla! Retkellä on tarjolla lämmintä juomaa. Haluamme retken myötä kannustaa ihmisiä lähtemän rohkeasti takapihoille tutustumaan Suomen upeaan luontoon!

Hiihtoretkelle voi osallistua kaikki 12 vuotta täyttäneet ja ulkona täytyy jaksaa oleskella n 3 tuntia. Osallistujilla täytyy olla omat talviulkoiluun ja keliolosuhteisiin sopivat vaatteet. Mikäli perheessä on pienempiä lapsia voimme järjestää privaattilähdön, missä huomioidaan pienet hiihtäjät erikseen.

Hinta sisältää lämmintä mehua, oppaan palvelut, OAC karvapohjasukset ja sauvat, säärystimet, turvallisuusvälineet, vastuuvakuutuksen ja ALV.

Kesto

3,5-4 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä /  max 6 henkilöä

Hinta

105 €/henkilö

Loading...
Varaa hiihtoretki VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Lisäinfoa saa tai varauksia tehdä myös soittamalla 044 30 700 50 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.