ARKTINEN HIIHTORETKI RIISITUNTURIN KANSALLISPUISTOON

Arktinen hiihtoretki Riisitunturin kansallispuistoon ja talvinen ihmemaa kutsuu! Lähdemme Rukalta yhteiskuljetuksella Riisitunturin kansallispuistoon. Riisitunturin kansallispuisto tarjoaa lukemattomia reittivaihtoehtoja meille ja etenemme rauhallisesti OAC karvapohjasuksiin tutustuen ja ihastellen arktista ihmemaata. Luonto on peitellyt puut paksun lumipeiton alle ja tunturin laella kirkkaalla kelillä avautuvat näkymät ovat vaikuttavat. Riisitunturin kansallispuistolla on paljon erityispiirteitä ja opas kertoo ulkoiluhenkisiä ja paikalliseen elämään sidonnaisia tarinoita, luonnosta ja varusteista. Arktinen luonto ja talviset maisemat luovat retkelle parhaimmat puitteet. Retki kestää n 5 tuntia sisältäen kuljetukset Rukalta. OAC karvapohjasuksilla hiihtäminen tarkoittaa vapautta ja laji saattaa koukuttaa! Hiihtäminen on helppoa ja mahdollistaa takamaastossa liikkumisen ihan uudella tavalla. Hiihtoretkellä on tarjolla retkieväät ja lämmintä juomaa.

Hiihtoretkelle Riisituntirin kansallispuistoon voi osallistua, jos haluaa tutustua uuteen lajiin, tykkää liikkua vapaasti ulkona ja haluaa tutustua meidän kansallismaisemiin. Hiihtoretken alaikäraja on 12 vuotta ja lapsilla on oltava huoltaja mukana. Mikäli toivotte lähteä nuorempien kanssa, voimme järjestää pyynnöstä teille oman ryhmän ja huomioida varusteissa myös pienemmät seikkailijat (ahkio). Hiihtoretkelle osallistujilla täytyy olla omat talviulkoiluun ja keliolosuhteisiin sopivat vaatteet.

Hinta sisältää retkieväät ja lämmintä mehua, oppaan palvelut, OAC karvapohjasukset ja sauvat, säärystimet, turvallisuusvälineet, vastuuvakuutuksen ja ALV.

Kesto

5 tuntia

Ryhmäkoko

min 4 henkilöä / max 6 henkilöä

Hinta

159 €/henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisen päivänä klo 16.00 mennessä. Lisätietoja ja varaukset myös soittamalla 044 30 700 50 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.