SUP ALKEISKURSSI (2 tuntia)

SUP alkeiskurssilla ohjaajamme esittelee SUP varusteet sekä tekniikoita niin maalla kuin vesillä. Opimme kuinka laudalle noustaan, kuinka laudalta poistutaan, miten melaa tulee käsitellä, erilaisia melontatekniikoita, miten laudalla käännytään ja paljon tietoa, kuinka SUPpailet turvallisesti vesillä. SUP alkeiskurssilla harjoitellaan myös, miten veteen kaadutaan turvallisesti. Sehän on vain vettä!

Uimapuvun/bikinin käyttö on suositeltavaa. Tuo mukana myös kuivat vaihtovaatteet, lämmin paita/takki jos kelit on koleat. Muista myös pyyhe!

SUP alkeiskurssi järjestetään säävarauksella Talvijärvellä, Hotelli Rukatontun rannassa. Voimme järjestää myös pyynnöstä muissa kohteissa alkeiskursseja, sekä yksityiskursseja. Kurssimaksu sisältää: SUP ohjauksen, SUP laudan, melan, leashin, märkäpuvun ja kelluntaliivin.

SUP kurssille voi osallistua: ikäraja 12 vuotta (alaikäisellä oltava huoltajan suostumus), uimataito itsestäänselvyys ja halu oppia hauskan ja tehokkaan vesilajin.

Kesto

noin 1,5 tuntia

Ryhmäkoko

4 – 6 henkilöä

Hinta
59 euroa / henkilö
Missä tavataan?

Hotelli Rukatontun rannalla,  Hiihtostadionintie 1tai muu erikseen sovittu paikka.

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.