SUP SEIKKAILU OULANGAN KANSALLISPUISTOSSA (8 tuntia)

SUP seikkailu Oulangan kansallispuistossa saattaa olla paras lomapäiväsi. Oulangalla virtaa rauhallinen Oulankajoki ja me haluamme viettää päivän sinun kanssa suppaillen, nauttien ja rauhoittuen luonnon äärellä. Oulankajoen varrella on autioita hiekkarantoja jotka houkuttelevat suppailijaa luokseen. Suppailu on kevyttä kunnonkohotusta ja rentoa retkeilyä. Outdoor Passion Finland retkillä tavoitellaan hyvää oloa. Nautimme hiekkarannalla nuotion äärellä pientä suolaista evästä.

SUP seikkailuilla on säävaraus. Valitsemme lähtöpäivät ja ajat aina olosuhteiden ja sinun SUP taitojesi mukaisesti, hyvä olo ja turvallisuus aina etusijalla. Mikäli varauskalenterissa ei ole avoimia lähtöaikoja, ja toiveena olisi päästä Oulankajoelle suppailemaan, ota yhteyttä meihin soittamalla (044-3070050) tai laittamalla sähköpostia (info(a)outdoorpassion.fi). 

SUP seikkailuumme kuuluu ammattitaitoinen SUP ohjaaja/opas, SUP varustevuokran, kuljetukset Ruka – Oulangan kansallispuisto – Ruka, turvallisuusvälineet, vastuuvakuutus ja ALV.

Uimasu, veden kestävät tossut/kengät, aurinkolasit, aurinkorasva, pyyhe ja kevyet ulkoiluvaatteet jotka voivat kastua vähän (kelien mukaiset, tuulen ja vedenkestävä takki). Ottakaa yhteyttä jos tarvitsette apuja vaatetuksessa!

Ikäraja on 18 vuotta, uimataito on itsestäänselvyys, fyysisesti kunnossa että jaksaa olla koko päivän ulkona aktiivinen ja SUP perustaidot ovat suositeltavia.

Tapaamispaikka:                         klo 10.00 Rukatontun rannalla, Hiihtostadionintie 1, Rukatunturi.

Kesto

8 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä / max 4 henkilöä

Hinta

149 €/henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.