KORIKIIPEILY SEIKKAILU

Aloita asettamalla yksi kori maahan ja jatka pinoamalla koreja päällekkäin, samalla itse nousten korien mukana. Jokaisen juomakorin myötä nouset korkeammalle ja yhtäkkiä huomaat seisovasi 30 korin päällä! Pieni tuulenvire laittaa koritornin huojumaan. Säilyykö tasapaino? Korikiipeily sopii kaikille jotka jaksavat nostaa juomakoria ja kykenevät asettamaan sen jalkojen väliin. Korikiipeily järjestetän Rukan suurmäen vauhtitornin juurella tai jokin muu erikseen sovittu paikka.

Mitä on seikkailu? Monesti käytetään seikkailukasvatuksen tai elämyspedagogiikan termejä määrittelemään seikkailua. Outdoor Passion Finland käyttää toiminnassa osia seikkailukasvatuksesta ja muut osat ovat kullekin lajille ominaista teknistä osaamista. Tämän takia me puhummekin seikkailutoiminnasta, johon yhdistyy lajille ominainen tekninen osaaminen ja lajin suorittamiseen tarvittava ns. ”henkinen kantti”. Kenen kantti kestää ja kenen puolesta olet tekemässä suoritusta? Outdoor Passion Finland suosittelee aina, ryhdyt mihin toimintaan tahansa, että teet aina kaiken itsesi takia, vapaa-ehtoisesti ja omia rajoja tavoitellen. Me luomme sinulle turvallisen ympäristön harjoitella ja mikäli kohtaat pelkotiloja, olemme tukemassa sinua päätöksen teossa. Tule omasta tahdosta ja tee omasta tahdosta!

Eli, katu-uskottava seikkailija tiedostaa toiminnassaan turvallisen toiminnan elementit ja toimii niiden puitteissa. Kunnioittaa omaa tahtoa ja kannustaa ryhmän muita jäseniä toimimaan samalla tavalla. Toisin sanoen, me varmistamme että, sinä ja seikkailu olette hyvä ja turvallinen yhdistelmä.

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.