JÄÄKIIPEILY RUKALLA

Arktinen jääkiipeily Rukalla, kuulostaa mehevältä seikkailulta! Keskellä hiihtokeskusta löydät jääseinämme ja laji soveltuu henkilöille, jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja jäällä ja koetella omia rajojaan turvallisesti. Meidän kanssa jääkiipeilyssä ei ole kyse kuinka korkealle pääset, vaan miten hallitset mielen ja kehon. Saatat kokea mahtavia tunteita, onnistumisen riemuja ja itsetuntosi saattaa nousta arktisen jääsoturin tasolle!

Jääkiipeilyseikkailu Rukalla sopii aloittelijalle ja et tarvitse aikaisempaa kiipeilykokemusta. Me opastamme ja ohjaamme, näytämme perustekniikat ja hyvät jääkiipeilytavat. Käytämme laadukkaita jääkipeilyvarusteita ja turvallisuusvälineitä.

Varustamme teidät ylävuoristokengillä ja saatte kiipeilyraudat, valjaat, kypärän ja muut jääkiipeilyyn tarvittavat varusteet tapaamispaikalla. Tarvitset vain omat keliin- ja talviolosuhteisiin sopivat ulkoiluvaatteet ja uteliaan mielen ulkoilma-aktiviteettejä kohtaan.

Kokoonnumme meidän konttorilla Ruka Ski Chalet hotellin aulassa, Rukan kylässä. Siellä varustaudutaan ja annetaan tarvittavat erityis- ja turvavarusteet. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmän Rukan jääseinämälle. Seinämän juurella on alkulämmittely, koulutus ja jääkiipeilyn saloihin tutustuminen. Jääkiipeilyn jälkeen palaamme konttorille, kevennämme varustetaakkaa ja päätämme jääkiipeilyseikkailun kuuman kaakaon äärellä kokemuksia reflektoiden.

Ikäraja 12 vuotta ja alottelijoille, jotka haluavat haastaa itsensä, viettää aikaa ulkona ja eivät pelkää uusia haasteita talvisissa olosuhteissa. Mikäli nuoremmat haluavat osallistua, ottakaa yhteyttä OPF henkilökuntaan ja pyytäkää lisää infoa.

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.