SUP VUOKRAAMO RUKALLA

SUP vuokraamo Rukalla, Hotelli ja Ravintola Rukatontun rannalta Talvijärvellä! Outdoor Passion Finland SUP vuokraamosta löytyy laadukkaita SUP merkkejä, RED Paddle Co ja Starboard ilmatäytteiset laudat ja varusteet. RED ja Starboard laudat sopivat täydellisesti Ruka-Kuusamo alueen upeisiin vesistöihin!

Vuokraamme vain 18 v täyttäneille ja nuoremmille vain huoltajan seurassa. Talvijärvellä suppaillaan omalla vastuulla ja huoltajan valvonnan alaisena. Uimataito on itsestäänselvyys kun lähdet suppailemaan!

Vuokrauspiste:   Hotelli Rukatontun takana rannalla, Hiihtostadionintie 1.

SUP’N’VUOKRAA

SUP 1 TUNTI 20.00
 SUP 2 TUNTIA 30.00
SUP PÄIVÄ 11.00-18.00 50.00
SUP VIIKONLOPPU (la-su) 100.00

Vuokrahintaan kuuluu:  RED/Starboard ilmatäytteinen lauta, leashi, mela ja kelluntaliivi.

Mikäli suunnittelet SUP vuokrausta ja  omatoimiretkeä jonka reitti päättyy paikkaan mistä tarvitset paluukuljetuksen,  pyydä noutokyytitarjousta vuokrauksen yhtyedessä

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.