Intohimona

ulkoilmaelämä?

Unelmoitko elämästä ulkoilmassa?

Jääkiipeily

JÄÄKIIPEILYSEIKKAILU RUKALLA

Jääkiipeilyohjelma Rukan hiihtokeskuksessa, soveltuu henkilöille, jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja jäällä ja koetella omia rajojaan turvallisesti. Jääkiipeilyssä ei ole kyse kuinka korkealle pääset, vaan miten hallitset mielen ja kehon. Saatat kokea mahtavia tunteita, onnistumisen riemuja ja itsetuntosi saattaa nousta arktisen jääsoturin tasolle!

Jääkiipeilyohjelma Rukalla sopii aloittelijalle ja et tarvitse aikaisempaa kiipeilykokemusta. Me opastamme ja ohjaamme, näytämme perustekniikat ja hyvät jääkiipeilytavat. Käytämme laadukkaita jääkipeilyvarusteita ja turvallisuusvälineitä.

Ohjelma alkaa kokoontumalla Rukakeskuksen keskusaukiolla, Outdoor Passion Finlandin seikkailumökillä. Siellä varustaudutaan ja annetaan tarvittavat erityis- ja turvavarusteet. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmän Rukan jääseinämälle. Seinämän juurella on alkulämmittely, koulutus ja jääkiipeilyn saloihin tutustuminen. Jääkiipeilyn jälkeen palaamme mökillle ja kevennämme varustetaakkaa. Päätämme jääkiipeilyseikkailun kuuman kaakaon äärellä ja reflektoidaan kokemaamme. Minimi ikäraja on 12 vuotta. Mikäli pienempi haluaa osallistua ohjelmaan ottakaa yhteyttä Outdoor Passion Finlandin henkilökuntaan.

Kesto: noin 3 ½ - 4 tuntia
Ryhmäkoko: minimi 2 henkilöä
Hinta: 85 euroa / henkilö 

Ohjelma on varattavissa sopimuksen mukaan 1.1.–30.4.2018, jäätilanteen salliessa. Lähdöt ti-la klo 8.30 ja 14.00. Varaukset ja vahvistus viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä numeroon 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

JÄÄKIIPEILYSEIKKAILU KOROUOMAN ROTKOLAAKSOSSA

Jääkiipeilyseikkailu legendaarisessa Korouoman rotkolaaksossa soveltuu henkilöille jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja ja koetella omia rajojaan arktisissa olosuhteissa turvallisesti. Lähdemme aamutuimaan klo 7:00 Rukalta liikkeelle ja saavumme Saukkovaaran parkkipaikalle, Korouomaan, noin 1,5 tunnin päästä. Ohjelmaa varten tarvittavat jääkiipeilyvarusteet sovittelemme ennen lähtöä Rukalla. Vaellamme alas Korouoman laaksoon Kanjonilaavuille ja tarkistamme varusteet ennenkuin jatkamme kohti jääputouksia. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmää koko päivän. Kuulet tarinoita luonnosta ja ympäristöstä. Opit paljon jääkiipeilystä, tekniikasta ja varusteista. Ohjelma sisältää herkullisen lounaan Kanjonilaavulla ja kuumaa mehua pitkin päivää. Korouomassa aika vierähtää yllättävän nopeasti ja saatkin varata kokonaisen päivän jääkiipeilylle. Suosittelemme nauttimaan runsaan aamupalan enne lähtöä ja ottamaan mukaan välipalaa, jos pieni nälkä yllättää. Ohjelman kesto on noin 10 tuntia. Korouoman seikkailuun kuuluu kuljetus Ruka-Korouoma-Ruka. Minimi ikäraja on 12 vuotta ja lapsen täytyy jaksaa olla ulkona koko päivän. Pyydä erillinen tarjous, mikäli järjestät oman kuljetuksen!

Kesto: noin 10-12 tuntia 
Henkilömäärä:  minimi 2 henkilöä 
Hinta:  320 € / henkilö (2-3 hlö)
  235 € / henkilö (4-6 hlö)

Ohjelma on vahvistettava kaksi viikkoa etukäteen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ohjelma toteutetaan 1.1.–30.4.2018, jäätilanteen salliessa.

 

EHTOJA

Kaikki Outdoor Passion Finland Oy:n kautta tilatut aktiviteetit sisältävät aina ammattitaitoisen ohjaajan/oppaan, vaaditut turvallisuusvälineet, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV:n. Asiakkaan tapaturmavakuutus ei sisälly hintaan. Suosittelemme tarkastamaan vakuutusturvan omasta vakuutusyhtiöstä. Mikäli asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Ohjelmille varatut hinnat tai ajat eivät sisällä kuljetuksia, jos ei ole erikseen mainittu. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä jos tarvitset kuljetusta. Asiakkaalla on oltava oma sään mukainen ulkoiluasuste, pipo ja lämpimät käsineet. Taukotakki on suositeltavaa. Kokopäivän retkellä on suositeltavaa ottaa mukaan varahanskat ja huomioimaan vaatetuksessa asianmukainen kerrospukeutuminen. Asiakkaan on huomioitava että talviset, joskus arktiset, sääolosuhteet saattavat olla kovat, mutta ne ovat voitettavissa oikealla pukeutumisella ja asenteella! Kuitenkin hyytävyysindeksin ollessa -35 astetta, pysymme sisätiloissa kaakaomukin ääressä. Mikäli, asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin jos tarvitset lisätietoja aktiviteeteista!

 

Suppailu

Rukatunturin vesistöt luovat upeat puitteet suppailulle. Peruskurssi, opastettu retki tai SUP-vuokraus.

Lue lisää...

Kalliokiipeily

Haasta itsesi kiipeilemään. Kiipeä vain niin korkealle kuin itse haluat.

Lue lisää...

Seikkailut

Luotatko? Syke nousee. Uskallatko? Keräät rohkeutta. Adrenaliini virtaa ja tunnet onnistumisen iloa!

Lue lisää...

Jääkiipeily

Jääkiipeilyssä joudut kohtaamaan itsesi lisäksi, lunta ja jäätä.

Lue lisää...

 

 

Hetkiä Sinulle

Hetkiä luonnossa ja Oulangan Kansallispuistossa. Opastettuja retkiä, lyhyitä ja pidempiä. Sinä päätät.

Lue lisää...

 

Talviretket

Lähde kanssamme nauttimaan arktisesta luonnosta ja talvisista maisemista.

Lue lisää...

 

4-vuokraus-ydinosaamisboxi

Vuokraamo

Tarvitsetko retkelle teltan? Kiipeilyvarusteita? Aina ei kannata ostaa kaikkia varusteita omaksi. Vuokraa omasi!

Lue lisää...

 

Lumiturvallisuus

Haaveiletko hiihtovaelluksesta, talviretkeilystä tai vapaahiihtoretkestä?

Lue lisää...