Intohimona

ulkoilmaelämä?

Unelmoitko elämästä ulkoilmassa?

JÄÄKIIPEILYSEIKKAILU RUKALLA

Jääkiipeilyohjelma Rukan hiihtokeskuksessa, soveltuu henkilöille, jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja jäällä ja koetella omia rajojaan turvallisesti. Jääkiipeilyssä ei ole kyse kuinka korkealle pääset, vaan miten hallitset mielen ja kehon. Saatat kokea mahtavia tunteita, onnistumisen riemuja ja itsetuntosi saattaa nousta arktisen jääsoturin tasolle!

Jääkiipeilyohjelma Rukalla sopii aloittelijalle ja et tarvitse aikaisempaa kiipeilykokemusta. Me opastamme ja ohjaamme, näytämme perustekniikat ja hyvät jääkiipeilytavat. Käytämme laadukkaita jääkipeilyvarusteita ja turvallisuusvälineitä.

Ohjelma alkaa kokoontumalla Rukakeskuksen keskusaukiolla, Outdoor Passion Finlandin seikkailumökillä. Siellä varustaudutaan ja annetaan tarvittavat erityis- ja turvavarusteet. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmän Rukan jääseinämälle. Seinämän juurella on alkulämmittely, koulutus ja jääkiipeilyn saloihin tutustuminen. Jääkiipeilyn jälkeen palaamme mökillle ja kevennämme varustetaakkaa. Päätämme jääkiipeilyseikkailun kuuman kaakaon äärellä ja reflektoidaan kokemaamme. Minimi ikäraja on 12 vuotta. Mikäli pienempi haluaa osallistua ohjelmaan ottakaa yhteyttä Outdoor Passion Finlandin henkilökuntaan.

Kesto: noin 3 ½ - 4 tuntia
Ryhmäkoko: minimi 2 henkilöä
Hinta: 85 euroa / henkilö 

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME 1.1.–30.4.2018, jäätilanteen salliessa. Lähdöt ti-la klo 8.30 ja 14.00. Varaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä verkkokaupastamme ja lisätietoja saa soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

JÄÄKIIPEILYSEIKKAILU KOROUOMAN ROTKOLAAKSOSSA

Jääkiipeilyseikkailu legendaarisessa Korouoman rotkolaaksossa soveltuu henkilöille jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja ja koetella omia rajojaan arktisissa olosuhteissa turvallisesti. Lähdemme aamutuimaan klo 7:00 Rukalta liikkeelle ja saavumme Saukkovaaran parkkipaikalle, Korouomaan, noin 1,5 tunnin päästä. Ohjelmaa varten tarvittavat jääkiipeilyvarusteet sovittelemme ennen lähtöä Rukalla. Vaellamme alas Korouoman laaksoon Kanjonilaavuille ja tarkistamme varusteet ennenkuin jatkamme kohti jääputouksia. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmää koko päivän. Kuulet tarinoita luonnosta ja ympäristöstä. Opit paljon jääkiipeilystä, tekniikasta ja varusteista. Ohjelma sisältää herkulliset ja tukevat lounaswrapit kanjonilaavulla nuotion äärellä ja kuumaa mehua pitkin päivää. Korouomassa aika vierähtää yllättävän nopeasti ja saatkin varata kokonaisen päivän jääkiipeilylle. Ohjelman kesto on noin 10 tuntia. Tarkistamme Rukalla ennen lähtöä kaikki vaate-, jääkiipeily- ja turvavarusteet. Palaamme Rukalle pimeän tullen. Suosittelemme että nautitte tukevan aamiaisen ennen lähtöä. Seikkailupäivän kesto on n 10 tuntia ja minimi ikäraja 16 v. tai tarpeeksi vahva kiipeilemään ja oleskelemaan koko päivän ulkona, talven ihmemaassa.

Seikkailupäivä Korouoman luonnonsuojelualueella sisältää kuljetukset Rukalta Korouomaan ja takaisin, ammattitaitoisen kiipeilyohjaajan opaspalvelut, jääkiipeily- ja turvavarusteet, retkieväät ja juomat, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

Tarvitset omat sääolosuhteisiin ja talviolosuhteisiin sopivan vaatetuksen. Mikäli tarvitsette lisätietoja vaatetuksesta, Outdoor Passion Finland auttaa mielellään!

Kesto: noin 10 tuntia 
Henkilömäärä:  min 2 henkilöä  / max 6 henkilöä
Hinta:  295 € / henkilö

Ohjelma on varattavissa kaksi viikkoa etukäteen VERKKOKAUPASTAMME ja lisätietoja sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ohjelma toteutetaan 1.1.–30.4.2018, jäätilanteen salliessa.

SEIKKAILUPÄIVÄ KOROUOMAN ROTKOLAAKSOSSA

Korouoman luonnonsuojelualue on käymisenarvoinen kohde! Haluamme viettää kokonaisen seikkailupäivän teidän kanssa, kertomalla tarinoita Korouoman laaksosta ja esittelemällä Korouoman erityispiirteitä. Korouoma on tunnettu jääputouksista ja nämä tekevät kohteesta Suomessa ainutlaatuisen ja mahtavan. Korouoman seikkailupäivänä vaellamme suosittua Koronjää rengasreittiä ja ihastelemme jylhää maastoa! Seikkailupäivä on myös muuta kuin vealtmista polkua pitkin. Korouoma on tunnettu jääkiipeilykohde ja meidän kanssa pääset kokeilemaan jääkiipeilyä yhdellä laakson monista luonnollisilla jääputouksilla.

Aloitamme seikkailupäivän Rukan hiihtokeskuksesta ja ajamme noin 1,5 tuntia kohteeseen. Korouomassa ei ole valosaastetta, vain puhdasta luonnonvaloa talven ihmemaassa. Vietämme seikkailupäivän rauhallisesti ja hitaasti nauttien. Jääkiipeily sopii kaikille jotka omaavat kohtuullisen peruskunnon ja ovat kiinnostuneita tutustumaan uuteen talviseen lajiin, kuin myös kaikille jotka haluavat kokeilla omia rajoja arktisissa olosuhteissa tai vain kokeilla jääkiipeilyä Suomen legendaarisimmassa jääkiipeilykohteessa, turvallisesti ja ohjatusti. Seikkailupäivän aikana vaellamme, jääkiipeilemme ja nautimme Korouoman olosuhteista. Kuulet tarinoita luonnosta ja opit jääkiipeilyn perusteita. Ennenkuin huomaat olet viettänyt kokonaisen seikkailupäivän Korouomassa! Päätämme päivän nuotion äärellä nauttien herkullisista wrapeistä ja saatta sieltä löytyä jotain mukavan makeaakin. Kuumaa mehua on saatavilla koko päivän. Tarkistamme Rukalla ennen lähtöä kaikki vaate-, jääkiipeily- ja turvavarusteet.Palaamme Rukalle pimeän tullen. Suosittelemme että nautitte tukevan aamiaisen ennen lähtöä. Seikkailupäivän kesto on n 10 tuntia ja minimi ikäraja 16 v. tai tarpeeksi vahva kiipeilemään ja oleskelemaan koko päivän ulkona, talven ihmemaassa.

Seikkailupäivä Korouoman luonnonsuojelualueella sisältää kuljetukset Rukalta Korouomaan ja takaisin, ammattitaitoisen kiipeilyohjaajan opaspalvelut, jääkiipeily- ja turvavarusteet, retkieväät ja juomat, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

Tarvitset omat sääolosuhteisiin ja talviolosuhteisiin sopivan vaatetuksen. Mikäli tarvitsette lisätietoja vaatetuksesta, Outdoor Passion Finland auttaa mielellään!

Kesto: noin 10 tuntia sis lähtö ja paluu Rukalle
Ryhmäkoko: min 2 henkilöä / max 6 henkilöä
Hinta: 195 e / henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME kaksi viikkoa etukäteen ja lisätietoja saa sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ohjelma toteutetaan 1.1.–30.4.2018, jäätilanteen salliessa.

 

EHTOJA

Kaikki Outdoor Passion Finland Oy:n kautta tilatut aktiviteetit sisältävät aina ammattitaitoisen ohjaajan/oppaan, vaaditut turvallisuusvälineet, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV:n. Asiakkaan tapaturmavakuutus ei sisälly hintaan. Suosittelemme tarkastamaan vakuutusturvan omasta vakuutusyhtiöstä. Mikäli asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Ohjelmille varatut hinnat tai ajat eivät sisällä kuljetuksia, jos ei ole erikseen mainittu. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä jos tarvitset kuljetusta. Asiakkaalla on oltava oma sään mukainen ulkoiluasuste, pipo ja lämpimät käsineet. Taukotakki on suositeltavaa. Kokopäivän retkellä on suositeltavaa ottaa mukaan varahanskat ja huomioimaan vaatetuksessa asianmukainen kerrospukeutuminen. Asiakkaan on huomioitava että talviset, joskus arktiset, sääolosuhteet saattavat olla kovat, mutta ne ovat voitettavissa oikealla pukeutumisella ja asenteella! Kuitenkin hyytävyysindeksin ollessa -35 astetta, pysymme sisätiloissa kaakaomukin ääressä. Mikäli, asiakas toivoo muutoksia ohjelman sisältöön tai haluaa tiettyjä lisäpalveluita, laskemme tarjouksen sen perusteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin jos tarvitset lisätietoja aktiviteeteista!

 

Suppailu

Rukatunturin vesistöt luovat upeat puitteet suppailulle. Peruskurssi, opastettu retki tai SUP-vuokraus.

Lue lisää...

Kalliokiipeily

Haasta itsesi kiipeilemään. Kiipeä vain niin korkealle kuin itse haluat.

Lue lisää...

Seikkailut

Luotatko? Syke nousee. Uskallatko? Keräät rohkeutta. Adrenaliini virtaa ja tunnet onnistumisen iloa!

Lue lisää...

Jääkiipeily

Jääkiipeilyssä joudut kohtaamaan itsesi lisäksi, lunta ja jäätä.

Lue lisää...

 

 

Hetkiä Sinulle

Hetkiä luonnossa ja Oulangan Kansallispuistossa. Opastettuja retkiä, lyhyitä ja pidempiä. Sinä päätät.

Lue lisää...

 

Talviretket

Lähde kanssamme nauttimaan arktisesta luonnosta ja talvisista maisemista.

Lue lisää...

 

4-vuokraus-ydinosaamisboxi

Vuokraamo

Tarvitsetko retkelle teltan? Kiipeilyvarusteita? Aina ei kannata ostaa kaikkia varusteita omaksi. Vuokraa omasi!

Lue lisää...

 

Lumiturvallisuus

Haaveiletko hiihtovaelluksesta, talviretkeilystä tai vapaahiihtoretkestä?

Lue lisää...