JÄÄKIIPEILYSEIKKAILU KOROUOMAN ROTKOLAAKSOSSA

Korouoman rotkolaakso on Suomen legendaarisempia jääkiipeily kohteita. Rotkolaakso on vaikuttava luontokohde. Vaellamme alas laaksoon ja kiipeilemme Korouoman rotkolaaksossa talven ihmemaassa hiljaisuudesta nauttien. Kohde on hyvin suosittu retkeilykohde ja emme siksi voi antaa täydellistä hiljaisuustakuuta.  Jääkiipeilyseikkailu legendaarisessa Korouoman rotkolaaksossa soveltuu henkilöille jotka omaavat vähintään kohtalaisen peruskunnon, haluavat kohdata uusia seikkailuja ja koetella omia rajojaan legendaarisessa Korouoman jääparatiisissa ja arktisissa olosuhteissa turvallisesti. Ohjelmaa varten tarvittavat jääkiipeilyvarusteet sovittelemme ennen lähtöä Rukalla. Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa ryhmää koko päivän. Kuulet tarinoita luonnosta ja ympäristöstä. Opit paljon jääkiipeilystä, tekniikasta ja varusteista. Ennen kuin huomaamme olemme viettäneet kokonaisen ulkoilupäivän upeassa Korouoman rotkolaaksossa!

Seikkailupäivä Korouoman luonnonsuojelualueella sisältää kuljetukset Rukalta Korouomaan ja takaisin, ammattitaitoisen kiipeilyohjaajan opaspalvelut, jääkiipeily- ja turvavarusteet, välipalasnacksit, lounaswrapit nuotiolla ja kuumat juomat, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

Tarvitset omat sää- ja talviolosuhteisiin sopivan vaatetuksen. Mikäli tarvitsette lisätietoja tai apuja  vaatetuksesta, Outdoor Passion Finland auttaa mielellään! Suosittelemme että nautitte tukevan aamiaisen ennen lähtöä.

Minimi ikäraja 16 v. tai tarpeeksi vahva kiipeilemään ja oleskelemaan koko päivän ulkona.

Kesto

Rukalta/Rukalle noin 8-10 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä  / max 6 henkilöä

Hinta

345 € / henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME. Lisätietoja ja varaukset myös soittamalla 044 30 700 50 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.