SUP SEIKKAILU OULANGAN KANSALLISPUISTOSSA (8 tuntia)

Kiinnostaako hidastempoinen SUP seikkailu Oulangan kansallispuistossa? Oulangalla virtaa rauhallinen Oulankajoki ja me haluamme viettää päivän sinun kanssa suppaillen, nauttien ja rauhoittuen luonnon äärellä. Suppailu on kevyttä kunnonkohotusta ja rentoa retkeilyä, ja meidän retkillä hyvää oloa tavoitellen. Nautimme pientä suolaista evästä matkalla nuotion äärellä.

SUP seikkailuilla on säävaraus. Valitsemme lähtöpäivät ja ajat aina olosuhteiden ja sinun SUP taitojesi mukaisesti, hyvä olo ja turvallisuus aina etusijalla.

SUP seikkailuumme kuuluu ammattitaitoinen SUP ohjaaja/opas, SUP varustevuokran, kuljetukset Ruka – Oulangan kansallispuisto – Ruka, turvallisuusvälineet, vastuuvakuutus ja ALV.

Uimasu, veden kestävät tossut/kengät, aurinkolasit, aurinkorasva, pyyhe ja kevyet ulkoiluvaatteet jotka voivat kastua vähän (kelien mukaiset, tuulen ja vedenkestävä takki). Ottakaa yhteyttä jos tarvitsette apuja vaatetuksessa!

Ikäraja on 18 vuotta, uimataito on itsestäänselvyys, fyysisesti kunnossa että jaksaa olla koko päivän ulkona aktiivinen ja SUP perustaidot ovat suositeltavia.

Tapaamispaikka:                         klo 10.00 Rukatontun rannalla, Hiihtostadionintie 1, Rukatunturi.

 

Kesto

8 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä / max 4 henkilöä

Hinta

120 €/henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

ARVIOIMME aina, ennen jokaisen uuden tuotteen julkaisua, sen vaikutuksen ympäristöön.
PEREHDYTÄMME oppaamme ja työharjoittelijat toimimaan yrityksemme arvojen mukaisesti.
PUUTUMME yrityksemme ja alueemme ympäristöasioihin. Mikäli havaitsemme puutteita tai epäkohtia, kehitämme, korjaamme tai muutamme toimintaamme tarvittaessa.
PÄIVITÄMME ympäristölupauksemme vuosittain Outdoor Passion Finland henkilöstön kanssa.

Loading...