Opastettu SUP seikkailu (3 tuntia)

Rukan hiihtokeskuksen lähiympäristö tarjoaa monipuolisia vesistöjä, lampia, jokia ja järviä, vesilajien harrastajille. Kiinnostaako hidastempoinen SUP-melontaretki Rukan lähivesistössä? Suppailu on kevyttä kunnonkohotusta ja rentoa retkeilyä, tavoitellen hyvää oloa. Nautimme pientä suolaista evästä matkalla.

SUP seikkailuilla on säävaraus. Valitsemme vesireitit aina olosuhteiden ja sinun SUP taitojesi mukaisesti, turvallisesti. Ota mukaan uimapuku/bikinit, oma pyyhe ja vesilajeille suunniteltu vaatetus. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoja vaatetuksesta!

SUP seikkailut sisältävät ammattitaitoisen SUP ohjaajan palvelut, laudan, SUP vuokran ja snackboxin, kuljetukset Ruka – kohde – Ruka, turvallisuusvälineet, voimassaolevan vastuuvakuutuksen ja ALV.

Tapaamispaikka: Hotelli Rukatontun ranta, Hiihtostadionintie 1.

Ikäraja 18 vuotta, uimataito itsestäänselvyys ja SUP alkeistaidot suositeltavat, ei pakolliset.

Kesto

3 tuntia

Ryhmäkoko

2 – 6 henkilöä

Hinta

85 euroa / henkilö

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

ARVIOIMME aina, ennen jokaisen uuden tuotteen julkaisua, sen vaikutuksen ympäristöön.
PEREHDYTÄMME oppaamme ja työharjoittelijat toimimaan yrityksemme arvojen mukaisesti.
PUUTUMME yrityksemme ja alueemme ympäristöasioihin. Mikäli havaitsemme puutteita tai epäkohtia, kehitämme, korjaamme tai muutamme toimintaamme tarvittaessa.
PÄIVITÄMME ympäristölupauksemme vuosittain Outdoor Passion Finland henkilöstön kanssa.

Loading...