Myöhäisillan hiihtoretki OAC karvapohjasuksilla

Illan hämärtyessä lähdemme otsavalojen kajastuksessa metsään. Talviset maisemat ja arktinen luonto näyttäytyvät ihan uudella tavalla illan hämärtyessä. Hiihtoretkemme kulkee metsän halki, järven selkää pitkin, umpihangessa kohti vaaran huippua. Huipulle päästyämme nautimme lämmintä juotavaa tähtitaivaan alla samalla kun revontulet tanssivat villisti pohjolan taivaalla. Retkellä on tarjolla lämmintä juomaa ja pientä makeaa. Vaikka tähdet olisivat pilvessä tai pohjolan taivaalla eivät revontulet tanssisi, antaa luonto ja metsä iltahämärässä paljon upeita elämyksiä. Opas kertoo matkalla hiihtoperinteistä ja -tekniikoista, ja paikallisesta luonnosta. Haluamme kannustaa kaikkia, lähtemään ulos nauttimaan pohjolan karusta kauneudesta, jopa talvella ja pimeän tullen!

Hiihtoretkelle osallistujilla täytyy olla omat talviulkoiluun sopivat vaatteet. Hiihtoretken alaikäraja 12 vuotta ja henkilön on oltava tarpeeksi vahva jaksamaan muutaman tunnin ulkona iltamyöhään. Mikäli toivotte lähteä nuorempien kanssa, voimme järjestää pyynnöstä teille oman ryhmän ja huomioida varusteissa myös pienemmät seikkailijat (ahkio).

Hinta sisältää lämmintä mehua, oppaan palvelut, OAC karvapohjasukset ja sauvat, säärystimet, turvallisuusvälineet, vastuuvakuutuksen ja ALV.

Kesto

3-4 tuntia

Ryhmäkoko

min 2 henkilöä / max 6 henkilöä

Hinta

85 €/henkilö

Varaa myöhäisillan hiihtoretki VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Lisäinfoa tai varaukset myös soittamalla 044 30 700 50 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

Loading...
VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.