SUP ALKEISKURSSI (2 tuntia)

SUP ohjaajamme opettaa SUP-alkeet: lajin kehitys, varusteet, kuinka laudalle noustaan, kuinka laudalta poistutaan, miten melaa tulee käsitellä, erilaisia melontatekniikoita, miten laudalla käännytään ja paljon tietoa, kuinka liikut turvallisesti vesillä SUP-laudan päällä. Lopuksi harjoitellaan, miten veteen kaadutaan turvallisesti.

Uimapuvun/bikinin käyttö on suositeltavaa. Tuo mukana myös kuivat vaihtovaatteet ja pyyhe.

SUP alkeet järjestetään säävarauksella Talvijärvellä. Voimme järjestää myös pyynnöstä muissa kohteissa alkeiskursseja ja yksityiskursseja. Kurssimaksu sisältää: SUP ohjauksen, SUP laudan, melan, leashin, märkäpuvun ja kelluntaliivin.

SUP kurssille voi osallistua: ikäraja 12 vuotta (alaikäisellä oltava huoltajan suostumus), uimataito itsestäänselvyys ja halu oppia hauskan ja tehokkaan vesilajin.

Kesto

noin 2 tuntia

Ryhmäkoko

4 – 6 henkilöä

Hinta
59 euroa / henkilö
Missä tavataan?

Hotelli Rukatontun rannalla,  Hiihtostadionintie 1tai muu erikseen sovittu paikka.

Ohjelma on varattavissa VERKKOKAUPASTAMME edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.  Lisätietoja ja varauksia saa myös soittamalla 044-3070050 tai lähettämällä sähköpostia info@outdoorpassion.fi.

ARVIOIMME aina, ennen jokaisen uuden tuotteen julkaisua, sen vaikutuksen ympäristöön.
PEREHDYTÄMME oppaamme ja työharjoittelijat toimimaan yrityksemme arvojen mukaisesti.
PUUTUMME yrityksemme ja alueemme ympäristöasioihin. Mikäli havaitsemme puutteita tai epäkohtia, kehitämme, korjaamme tai muutamme toimintaamme tarvittaessa.
PÄIVITÄMME ympäristölupauksemme vuosittain Outdoor Passion Finland henkilöstön kanssa.

Loading...