VUOKRAAMO – OAC KARVAPOHJASUKSET

Vuokraa OAC karvapohjasukset Outdoor Passion Finland vuokraamosta 4 tunniksi tai päiväksi! Lyhyemmät tai pidemmät vuokraukset hoidat helpoiten soittamalla 0443070050 tai lähettämällä viesti info@outdoorpassion.fi. Muista myös retkieväitä suunnitellessasi tutustua paikallisiin herkkuihin!

Vuokraamalla OAC sukset Outdoor Passion Finland vuokraamosta saat päivitetyt sääennusteet, tietoja erikoisista olosuhteista ja reittisuositukset. Kannustamme aina myös käyttämään paikallisliikennettä ja mikäli, ette löydä sopivaa aikataulua, voitte kysyä meiltä pientä korvausta vastaan kuljetustarjousta Rukan lähiympäristöön.

VARAA JA MAKSA OAC KARVAPOHJASUKSET VERKKOKAUPASTA ENNAKKOON.

Olkaa yhteydessä soittamalla tai sähköpostia lähettämällä, mikäli tarvitset apuja varauksen teossa.

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland outdoor seikkailut ovat turvallisia ja suunnitellaan luontoa kunnioittaen. Olemme antaneet ympäristölupauksen ja sen myötä  sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Outdoor Passion Finland oppaat ovat ammattitaitoisia ja käytämme laadukkaita varusteita. Noudatamme Metsähallituksen retkietikettiä ja pyydämme kaikkia noudattamaan Suomen takamaastossa liikkuessa jokamiehenoikeuksia ja -velvoitteita.