OUTDOOR & RETKEILY VUOKRAAMO

Outdoor Passion Finlandin Outdoor & Retkeily Vuokraamosta löydät ulkoiluun varusteita ja me myös koulutamme niiden käytön. Meidän kautta voit vuokrata retkelle tai vaellukselle melkein kaikki varusteet. Tarvitset vain pakata omat vaatteet, kengät ja hankkia hyvät retkieväät!

Vuokraamalla varusteet meiltä saat myös ajankohtaiset säätiedot, erikoisolosuhteet ja suositukset vaellusreitille sekä ehdotuksia miten liikkua sujuvasti julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Autamme mielellämme ja pyytäkää vuokraamosta tarjousta myös autokyydistä, mikäli toivotte kyytiä esimerkiksi Oulangan Kansallispuistoon ja Karhunkierroksen lähtöpisteeseen. 

Tutustu välilehtien kautta Outdoor & Retkeily Vuokraamon varusteisiin ja ole yhteydessä meihin sähköpostilla tai soittamalla:

LUETTELO VUKRATTAVISTA KEITTIMISTÄ

LUETTELO VUOKRATTAVISTA MAKUUPUSSEISTA

LUETTELO VUOKRATTAVISTA TELTOISTA

LUETTELO VUOKRATTAVISTA RINKOISTA JA REPUISTA

VASTUULLISUUS

Outdoor Passion Finland luontoelämykset ovat turvallisia ja toteutetaan aina luontoa kunnioittaen. Olemme tehneet ympäristölupauksen ja sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja kestävää matkailua kehittäen. Luontoelämyksissä käytämme laadukkaita välineitä, koulutettuja oppaita ja noudatamme Metsähallituksen (luontoon.fi) Retkietikettiä sekä kunnioitamme jokamiehenoikeuksia luonnossa liikkuessa.